Gsmdunyasi.Com
Üye Ol Takvim Üye Listesi Yönetici Listesi Arama SIK SORULAN SORULAR Portala Git Ana Sayfa

Gsmdunyasi.Com » DERNEK VE PROF KAYIT BOLUMU » ProffoSyonel Teknik Servis Alimi Baslamisdir..KAYIT ICIN BASVURUN. » Hoşgeldin Ziyaretçi [Giriş|Üye ol]
son Mesaj | Birinci okunmamış Mesaj Yazıcı önizlemesi | Arkadaşına gönder | Konuyu Favorilerine ekle
Sayfa (8): « birinci ... « önceki 7 [8] Yeni Konu aç Cevap yaz
Sayfanın sonuna git ProffoSyonel Teknik Servis Alimi Baslamisdir..KAYIT ICIN BASVURUN. 13 Değerlendirme - Ortalama: 6,15
Yazan
Mesaj « önceki Konu | sonrakı Konu »

berkan200
işletim sistemim: windows vista
Cep modelim: nokia x3
Hayalimdeki Tel.: nokia n97
GSM Oparatörüm: turkcell
Rütbesi: 5 [?]
Tecrübe Puanları: 109
Sonraki Rütbe: 173
64 bir sonraki Rütbeye geçebilmesi için gereken puan sayısı
Selam: ProffoSyonel Teknik Servis Alimi Baslamisdir..KAYIT ICIN BASVURUN. Bu Mesajı cevapla Alıntı ile Cevapla Mesajı değiştir / Sil Bu Mesajı Moderatöre bildir       Sayfanın başına git

lkjljkl
15-07-2010 00:46 berkan200 Şuan Offline Sayın, berkan200 E-Mail gönder Sayın, berkan200 Homepagesini Ziyaret et Sayın, berkan200 Mesajlarını arat Sayın, berkan200 Yasaklı Listene ekle berkan200 ´nin MSN adresi

parsreis18
işletim sistemim: windows 7
Cep modelim: n97 mini
Boxlarim.: MT SETOOL JAF GENIE UST PRO 2
Hayalimdeki Tel.: yok
GSM Oparatörüm: t mobil
Rütbesi: 7 [?]
Tecrübe Puanları: 296
Sonraki Rütbe: 443
147 bir sonraki Rütbeye geçebilmesi için gereken puan sayısı
Selam: ProffoSyonel Teknik Servis Alimi Baslamisdir..KAYIT ICIN BASVURUN. Bu Mesajı cevapla Alıntı ile Cevapla Mesajı değiştir / Sil Bu Mesajı Moderatöre bildir       Sayfanın başına git

Mecburmuyuz bir yerlere üye olmaya valla ben buraya oldum yeter yinede indirme yapamaz yükleyemesek hic anlami yok bu sitenin saygilar bence herkesin kendi istegine birakilmali
19-07-2010 22:14 parsreis18 Şuan Offline Sayın, parsreis18 E-Mail gönder Sayın, parsreis18 Mesajlarını arat Sayın, parsreis18 Yasaklı Listene ekle

images/avatars/avatar-942.jpg
SorryNightStar
Admin Yardımcısı
işletim sistemim: XP SP2
Cep modelim: 6310İ
Boxlarim.: SETOOL3-UST PRO2-SMARTCLIP-UNIVE RSALBOX-MCTOOL-INFIN TY-SPIDERMANBOX-VYGI S-UFSMICRO-JAFPKEY-M TPROLITE-MTNOKIA-NSP RO-SPTBOX-MARTECHTP3 -JAF-ULTPRO
Hayalimdeki Tel.: 3 SIMLI TEL HD OZELLIKLI OLACAK
GSM Oparatörüm: TURKCELL-TELSIM
Rütbesi: 45 [?]
Tecrübe Puanları: 4.774.264
Sonraki Rütbe: 5.107.448
333.184 bir sonraki Rütbeye geçebilmesi için gereken puan sayısı
Selam: Selam: ProffoSyonel Teknik Servis Alimi Baslamisdir..KAYIT ICIN BASVURUN. Bu Mesajı cevapla Alıntı ile Cevapla Mesajı değiştir / Sil Bu Mesajı Moderatöre bildir       Sayfanın başına git

Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : parsreis18
Mecburmuyuz bir yerlere üye olmaya valla ben buraya oldum yeter yinede indirme yapamaz yükleyemesek hic anlami yok bu sitenin saygilar bence herkesin kendi istegine birakilmali

sıte genel olarak acık bazı kısımlar kapalı sadece usta...
19-07-2010 22:18 SorryNightStar Şuan Online Sayın, SorryNightStar E-Mail gönder Sayın, SorryNightStar Mesajlarını arat Sayın, SorryNightStar Yasaklı Listene ekle

parsreis18
Selam: Selam: Selam: ProffoSyonel Teknik Servis Alimi Baslamisdir..KAYIT ICIN BASVURUN. Bu Mesajı cevapla Alıntı ile Cevapla Mesajı değiştir / Sil Bu Mesajı Moderatöre bildir       Sayfanın başına git

KARDES DOGRU HIC BIR YERI GEZEMIYORSUN KAPALI
19-07-2010 22:23 parsreis18 Şuan Offline Sayın, parsreis18 E-Mail gönder Sayın, parsreis18 Mesajlarını arat Sayın, parsreis18 Yasaklı Listene ekle

images/avatars/avatar-942.jpg
SorryNightStar
Admin Yardımcısı
işletim sistemim: XP SP2
Boxlarim.: SETOOL3-UST PRO2-SMARTCLIP-UNIVE RSALBOX-MCTOOL-INFIN TY-SPIDERMANBOX-VYGI S-UFSMICRO-JAFPKEY-M TPROLITE-MTNOKIA-NSP RO-SPTBOX-MARTECHTP3 -JAF-ULTPRO
Hayalimdeki Tel.: 3 SIMLI TEL HD OZELLIKLI OLACAK
GSM Oparatörüm: TURKCELL-TELSIM
Rütbesi: 45 [?]
Tecrübe Puanları: 4.774.264
Sonraki Rütbe: 5.107.448
333.184 bir sonraki Rütbeye geçebilmesi için gereken puan sayısı
Selam: Selam: Selam: Selam: ProffoSyonel Teknik Servis Alimi Baslamisdir..KAYIT ICIN BASVURUN. Bu Mesajı cevapla Alıntı ile Cevapla Mesajı değiştir / Sil Bu Mesajı Moderatöre bildir       Sayfanın başına git

acıktır kardesım bakabılırsın .....nerelerı acılmıuyor mesela ???
19-07-2010 22:35 SorryNightStar Şuan Online Sayın, SorryNightStar E-Mail gönder Sayın, SorryNightStar Mesajlarını arat Sayın, SorryNightStar Yasaklı Listene ekle

parsreis18
Selam: Selam: Selam: Selam: Selam: ProffoSyonel Teknik Servis Alimi Baslamisdir..KAYIT ICIN BA Bu Mesajı cevapla Alıntı ile Cevapla Mesajı değiştir / Sil Bu Mesajı Moderatöre bildir       Sayfanın başına git

hERHANGI BIR BIR PROGRAMIN DETAYINA BAKMAK GIBI VEYA INDIRMEK BILIYORSUNUZKI HER YERDE VAR BU GIBI PROGRAMLAR AMA BENIM ISTEDIGIM GIBIMI DIYE INDIRIP BAKMAM LAZIM BIRKEREYE MAHSUS BURDA DEGILIZKI:: YA MESALA BURDAN INDIRDIM AMA BENIM ARADIM BIR PROGRAM DEGILMIS AMA ÖNEMLI DEGIL BILMIYORUM SIZE BRAKTIM BEN KENDI GÖRÜSÜMÜ YAZDIM SAYGILAR
19-07-2010 22:47 parsreis18 Şuan Offline Sayın, parsreis18 E-Mail gönder Sayın, parsreis18 Mesajlarını arat Sayın, parsreis18 Yasaklı Listene ekle

AZİZ
işletim sistemim: İKTSAT
Cep modelim: D600
Rütbesi: 3 [?]
Tecrübe Puanları: 48
Sonraki Rütbe: 54
6 bir sonraki Rütbeye geçebilmesi için gereken puan sayısı
Selam: D 600 BULUTUS Bu Mesajı cevapla Alıntı ile Cevapla Mesajı değiştir / Sil Bu Mesajı Moderatöre bildir       Sayfanın başına git

D600 BULUTUS
21-07-2010 15:21 AZİZ Şuan Offline Sayın, AZİZ E-Mail gönder Sayın, AZİZ Mesajlarını arat Sayın, AZİZ Yasaklı Listene ekle

images/avatars/avatar-16.gif
BALTACI_ILETISIM
BALTACI_ILETISIM KRAL61_65
işletim sistemim: ALAYI
Cep modelim: 8800d
Boxlarim.: advance,fbs10,smti,u fs jaf-universal.ust pro mt box-martec2-red box-mss4 _vgs-multi box-votka-federal-un i box-grifin 2-NSPRO -SETOLL SCDR2-psb8-viktor-in ftybox-blezer-cruise r smart clip ultima box iQ box SMTi mt live BB5 raskal box
Hayalimdeki Tel.: -----ALLAH -C-C HAYIRLI BiR KUL OLMAK-------
GSM Oparatörüm: ~~~~~~~TRABZONNN ~~~~~~~VAN~~~~~~~~TR
Rütbesi: 50 [?]
Tecrübe Puanları: 10.959.158
Sonraki Rütbe: 11.777.899
818.741 bir sonraki Rütbeye geçebilmesi için gereken puan sayısı
Konuyu başlatan
Selam: Selam: Selam: Selam: Selam: Selam: ProffoSyonel Teknik Servis Alimi Baslamisdir..KAYIT Bu Mesajı cevapla Alıntı ile Cevapla Mesajı değiştir / Sil Bu Mesajı Moderatöre bildir       Sayfanın başına git

Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : parsreis18
hERHANGI BIR BIR PROGRAMIN DETAYINA BAKMAK GIBI VEYA INDIRMEK BILIYORSUNUZKI HER YERDE VAR BU GIBI PROGRAMLAR AMA BENIM ISTEDIGIM GIBIMI DIYE INDIRIP BAKMAM LAZIM BIRKEREYE MAHSUS BURDA DEGILIZKI:: YA MESALA BURDAN INDIRDIM AMA BENIM ARADIM BIR PROGRAM DEGILMIS AMA ÖNEMLI DEGIL BILMIYORUM SIZE BRAKTIM BEN KENDI GÖRÜSÜMÜ YAZDIM SAYGILAR
gsm alakalii birtane bos program eklenmez burda ustalar bakarlar ve ise yariyorsa eklenir zaten prof olayini direk yaptik ve herkese acik site istedigini indire bilirsin

21-07-2010 16:12 BALTACI_ILETISIM Şuan Online Sayın, BALTACI_ILETISIM E-Mail gönder Sayın, BALTACI_ILETISIM Homepagesini Ziyaret et Sayın, BALTACI_ILETISIM Mesajlarını arat Sayın, BALTACI_ILETISIM Yasaklı Listene ekle Sayın,  BALTACI_ILETISIM: kral61_65_@hotmail.com YIM Screenismi BALTACI_ILETISIM ´nin MSN adresi

elmor
Rütbesi: 3 [?]
Tecrübe Puanları: 37
Sonraki Rütbe: 54
17 bir sonraki Rütbeye geçebilmesi için gereken puan sayısı
Bu Mesajı cevapla Alıntı ile Cevapla Mesajı değiştir / Sil Bu Mesajı Moderatöre bildir       Sayfanın başına git

hayatımda gördüğüm en saçma uygulama, şimdi iş güç arasında birde bunlamı uğraşacaz, yok oraya kayıt ol yok buraya, dernek lazım değil pro lazım bilgi lazım kardeşler......
01-08-2010 17:40 elmor Şuan Offline Sayın, elmor E-Mail gönder Sayın, elmor Mesajlarını arat Sayın, elmor Yasaklı Listene ekle

teknik01
işletim sistemim: XP
Boxlarim.: FULL
Hayalimdeki Tel.: 6310İ
GSM Oparatörüm: TURKCEL
Rütbesi: 8 [?]
Tecrübe Puanları: 559
Sonraki Rütbe: 674
115 bir sonraki Rütbeye geçebilmesi için gereken puan sayısı
Bu Mesajı cevapla Alıntı ile Cevapla Mesajı değiştir / Sil Bu Mesajı Moderatöre bildir       Sayfanın başına git

HAYIRLI O0LSUN NASIL ÜYE OLABİLİRİZ

08-08-2010 17:37 teknik01 Şuan Online Sayın, teknik01 E-Mail gönder Sayın, teknik01 Mesajlarını arat Sayın, teknik01 Yasaklı Listene ekle

zorluoglu
Rütbesi: 14 [?]
Tecrübe Puanları: 4.075
Sonraki Rütbe: 5.517
1.442 bir sonraki Rütbeye geçebilmesi için gereken puan sayısı
Selam: Selam: Selam: Selam: Selam: Selam: Selam: ProffoSyonel Teknik Servis Alimi Baslamisdir.. Bu Mesajı cevapla Alıntı ile Cevapla Mesajı değiştir / Sil Bu Mesajı Moderatöre bildir       Sayfanın başına git

teşekürler
30-08-2010 13:54 zorluoglu Şuan Offline Sayın, zorluoglu E-Mail gönder Sayın, zorluoglu Mesajlarını arat Sayın, zorluoglu Yasaklı Listene ekle

yener1
Rütbesi: 14 [?]
Tecrübe Puanları: 4.971
Sonraki Rütbe: 5.517
546 bir sonraki Rütbeye geçebilmesi için gereken puan sayısı

adı SOYADI:HASAN YENER
YENER İLETİŞİM CEP TELEFON TAMİR VE YAZILIM MERKEZİ
ADRES:HASAN ÇELEBİ MAH 59.SOK NO 6 SİVEREK Ş.URFA
414 552 20 82 544 552 22 54
03-09-2010 15:56 yener1 Şuan Offline Sayın, yener1 E-Mail gönder Sayın, yener1 Mesajlarını arat Sayın, yener1 Yasaklı Listene ekle

Sayfa (8): « birinci ... « önceki 7 [8] Dal şekli | Normal
Seçiniz:
Yeni Konu aç Cevap yaz
Gsmdunyasi.Com » DERNEK VE PROF KAYIT BOLUMU » ProffoSyonel Teknik Servis Alimi Baslamisdir..KAYIT ICIN BASVURUN.

Forensoftware: Burning Board 2.3.6, entwickelt von WoltLab GmbH    Turkish Language © By LEVIS-501
Kurulum Ve Duzenleme By Cetin POLAT Template ESoES
Çetin POLAT Kimdir ?
Sitemiz Sadece Yardımlasma Amacı Ile Yayındadır Uyelerin Actıkları Ve Olusturdukları Konu Ve Mesajlar Sadece Kendilerine Aittir.

Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına Göre Illegal Konu Ve Iceriklerden Dolayısı YASAL Sorumluluk Kullanıcıya(Uye) Aittir.