Gsmdunyasi.Com
Üye Ol Takvim Üye Listesi Yönetici Listesi Arama SIK SORULAN SORULAR Portala Git Ana Sayfa

Gsmdunyasi.Com » Duyuru Ve Genel Bilgiler » Linkler » LINKLERRRRR » Forumdan verilen linkler cogu kirik » Hoşgeldin Ziyaretçi [Giriş|Üye ol]
son Mesaj | Birinci okunmamış Mesaj Yazıcı önizlemesi | Arkadaşına gönder | Konuyu Favorilerine ekle
Yeni Konu aç Cevap yaz
Sayfanın sonuna git Forumdan verilen linkler cogu kirik
Yazan
Mesaj « önceki Konu | sonrakı Konu »

kaplanerkan
_PC_YÖNETiCi_
işletim sistemim: Linux, Unix, MAC, Windows, WindowsCE
Cep modelim: XDA, Iphone 3GS
Boxlarim.: MT-Box, Micro-Box, SeTool3, Cruiser III, UST-PRO 2, DreamBox
Hayalimdeki Tel.: yok
Rütbesi: 21 [?]
Tecrübe Puanları: 33.605
Sonraki Rütbe: 38.246
4.641 bir sonraki Rütbeye geçebilmesi için gereken puan sayısı
Forumdan verilen linkler cogu kirik Bu Mesajı cevapla Alıntı ile Cevapla Mesajı değiştir / Sil Bu Mesajı Moderatöre bildir       Sayfanın başına git

Herkese selamlar,

Forumdan verilen bircok link kirik oluyor.
Buna bir cözüm bulabilir miyiz?
Mesela linkleri rapidshare veya baska yere gösterecegimize, tanidigimiz bir servere koyabiliriz.

Eger bu forumun bulundugu sunucuda yer sorunu varsa ve yetkilierde uygun görürse, bizim firmaya ait 3 adet Root-Sunucumuz var (USA, Frankfurt ve Rusyada), trafic ve yer sorunumuz yok. Gerekli alt yapi calismalari yapildiktan sonra, bizim sunucularda toplayabiliriz veya bu forumun sunucusunda da toplanabilir.

Bu konuyu acmamin nedenide bu zaten, forumda bircok güzel konu ve programlar verilmis, fakat bugune kadar okudugum bircok konuda verilen baglantilar ya silinmis ya da artik mevcut degil. Ve bu zamanla sinir bozucu bir hal aliyor. Büyük bir i$tahla konuyu okuyorsunuz, aaaa bu program bana lazim olabilir diyorsunuz, sonrada link kirik cikinca hayal kirikligina ugruyorsunuz. :-(

Saygilar
erkaN kaplaN
08-02-2010 21:21 kaplanerkan Şuan Offline Sayın, kaplanerkan E-Mail gönder Sayın, kaplanerkan Homepagesini Ziyaret et Sayın, kaplanerkan Mesajlarını arat Sayın, kaplanerkan Yasaklı Listene ekle

images/avatars/avatar-16.gif
BALTACI_ILETISIM
BALTACI_ILETISIM KRAL61_65
işletim sistemim: ALAYI
Cep modelim: 8800d
Boxlarim.: advance,fbs10,smti,u fs jaf-universal.ust pro mt box-martec2-red box-mss4 _vgs-multi box-votka-federal-un i box-grifin 2-NSPRO -SETOLL SCDR2-psb8-viktor-in ftybox-blezer-cruise r smart clip ultima box iQ box SMTi mt live BB5 raskal box
Hayalimdeki Tel.: -----ALLAH -C-C HAYIRLI BiR KUL OLMAK-------
GSM Oparatörüm: ~~~~~~~TRABZONNN ~~~~~~~VAN~~~~~~~~TR
Rütbesi: 50 [?]
Tecrübe Puanları: 10.978.607
Sonraki Rütbe: 11.777.899
799.292 bir sonraki Rütbeye geçebilmesi için gereken puan sayısı
Selam: Forumdan verilen linkler cogu kirik Bu Mesajı cevapla Alıntı ile Cevapla Mesajı değiştir / Sil Bu Mesajı Moderatöre bildir       Sayfanın başına git

HAKLISIN KARDESIM LAKIN RAPIDS HARE VEYA BASKA SERVERLERDE LINK BELLI SURE SONRA ÖLÜYOR YANI HAKLISIN COZUM KENDI SERVERIMIZ VAR AMA ODA KASIYOR MALESEFKI

08-02-2010 22:30 BALTACI_ILETISIM Şuan Offline Sayın, BALTACI_ILETISIM E-Mail gönder Sayın, BALTACI_ILETISIM Homepagesini Ziyaret et Sayın, BALTACI_ILETISIM Mesajlarını arat Sayın, BALTACI_ILETISIM Yasaklı Listene ekle Sayın,  BALTACI_ILETISIM: kral61_65_@hotmail.com YIM Screenismi BALTACI_ILETISIM ´nin MSN adresi

images/avatars/avatar-25.gif
DJ Niko Özkan
{=Başak_İletişim=}{=Osmaniye=}
işletim sistemim: ömer baltacı
Cep modelim: ömer baltacı
Boxlarim.: UFS-3+HWK+JAF+UNIVER SAL+SETOL-3+NS-PRO+M X KEY
Hayalimdeki Tel.: ömer baltacı
GSM Oparatörüm: ömer baltacı
Rütbesi: 53 [?]
Tecrübe Puanları: 18.559.854
Sonraki Rütbe: 19.059.430
499.576 bir sonraki Rütbeye geçebilmesi için gereken puan sayısı
Selam: Selam: Forumdan verilen linkler cogu kirik Bu Mesajı cevapla Alıntı ile Cevapla Mesajı değiştir / Sil Bu Mesajı Moderatöre bildir       Sayfanın başına git

Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : BALTACI_ILETISIM
HAKLISIN KARDESIM LAKIN RAPIDS HARE VEYA BASKA SERVERLERDE LINK BELLI SURE SONRA ÖLÜYOR YANI HAKLISIN COZUM KENDI SERVERIMIZ VAR AMA ODA KASIYOR MALESEFKI

ömer baba bir kırık ling bölümü yapsak

kırık lıngler oraya bildirilse ve yönetim olarak her gün bu lingin oldugu bölümü
kontrol altına alsak ve elınde olan lıng yenılense
benım benım ekledıgım konuları arada yoklama yapıyorum
ling yenıledigimde tarihde yazıyorum ama yetisemiyorum
malesef bu sekılde bir bölüm yapsak uyarmı kasmaya vs. neden olurmu

08-02-2010 22:51 DJ Niko Özkan Şuan Offline Sayın, DJ Niko Özkan Homepagesini Ziyaret et Sayın, DJ Niko Özkan Mesajlarını arat Sayın, DJ Niko Özkan Yasaklı Listene ekle

kaplanerkan
_PC_YÖNETiCi_
işletim sistemim: Linux, Unix, MAC, Windows, WindowsCE
Cep modelim: XDA, Iphone 3GS
Boxlarim.: MT-Box, Micro-Box, SeTool3, Cruiser III, UST-PRO 2, DreamBox
Hayalimdeki Tel.: yok
Rütbesi: 21 [?]
Tecrübe Puanları: 33.605
Sonraki Rütbe: 38.246
4.641 bir sonraki Rütbeye geçebilmesi için gereken puan sayısı
Konuyu başlatan
Selam: Selam: Forumdan verilen linkler cogu kirik Bu Mesajı cevapla Alıntı ile Cevapla Mesajı değiştir / Sil Bu Mesajı Moderatöre bildir       Sayfanın başına git

Alıntı:

Illaki bir sunucuya bagimlida kalinmayabilir.
Mesella dosyalar Torrent halindede sunulabilir.
Böylece yük 1 kisiye binmez, herkese esit bir sekilde dagitilmis olur.

Mesela benim evdeki bircok PC 365/24 acik, ki bir cok insaninda acik oldugunu tahmin ediyorum. Böylece kendimiz icin kücük bir torrent agi ve dagitimi yapmis oluruz. Forumada sadece torrent dosyasi upload edilebilir, ki bu dosyada devede kulak, tas catlasin 100KB lik bir dosya....
08-02-2010 23:13 kaplanerkan Şuan Offline Sayın, kaplanerkan E-Mail gönder Sayın, kaplanerkan Homepagesini Ziyaret et Sayın, kaplanerkan Mesajlarını arat Sayın, kaplanerkan Yasaklı Listene ekle

BALTACI_ILETISIM
Boxlarim.: advance,fbs10,smti,u fs jaf-universal.ust pro mt box-martec2-red box-mss4 _vgs-multi box-votka-federal-un i box-grifin 2-NSPRO -SETOLL SCDR2-psb8-viktor-in ftybox-blezer-cruise r smart clip ultima box iQ box SMTi mt live BB5 raskal box
Selam: Selam: Selam: Forumdan verilen linkler cogu kirik Bu Mesajı cevapla Alıntı ile Cevapla Mesajı değiştir / Sil Bu Mesajı Moderatöre bildir       Sayfanın başına git

Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : kaplanerkan
Alıntı:

Illaki bir sunucuya bagimlida kalinmayabilir.
Mesella dosyalar Torrent halindede sunulabilir.
Böylece yük 1 kisiye binmez, herkese esit bir sekilde dagitilmis olur.

Mesela benim evdeki bircok PC 365/24 acik, ki bir cok insaninda acik oldugunu tahmin ediyorum. Böylece kendimiz icin kücük bir torrent agi ve dagitimi yapmis oluruz. Forumada sadece torrent dosyasi upload edilebilir, ki bu dosyada devede kulak, tas catlasin 100KB lik bir dosya....

OLUR SEN BANA TELEFON NUMARANI PM YOLLA SENLE GORUSELIM AYAR CEKELIM

09-02-2010 03:30 BALTACI_ILETISIM Şuan Offline Sayın, BALTACI_ILETISIM E-Mail gönder Sayın, BALTACI_ILETISIM Homepagesini Ziyaret et Sayın, BALTACI_ILETISIM Mesajlarını arat Sayın, BALTACI_ILETISIM Yasaklı Listene ekle Sayın,  BALTACI_ILETISIM: kral61_65_@hotmail.com YIM Screenismi BALTACI_ILETISIM ´nin MSN adresi

BALTACI_ILETISIM
Selam: Selam: Selam: Forumdan verilen linkler cogu kirik Bu Mesajı cevapla Alıntı ile Cevapla Mesajı değiştir / Sil Bu Mesajı Moderatöre bildir       Sayfanın başına git

Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DJ Niko Özkan
Alıntı:

ömer baba bir kırık ling bölümü yapsak

kırık lıngler oraya bildirilse ve yönetim olarak her gün bu lingin oldugu bölümü
kontrol altına alsak ve elınde olan lıng yenılense
benım benım ekledıgım konuları arada yoklama yapıyorum
ling yenıledigimde tarihde yazıyorum ama yetisemiyorum
malesef bu sekılde bir bölüm yapsak uyarmı kasmaya vs. neden olurmu

AYNEN NIKO ODA DOGRU OLAY

09-02-2010 03:30 BALTACI_ILETISIM Şuan Offline Sayın, BALTACI_ILETISIM E-Mail gönder Sayın, BALTACI_ILETISIM Homepagesini Ziyaret et Sayın, BALTACI_ILETISIM Mesajlarını arat Sayın, BALTACI_ILETISIM Yasaklı Listene ekle Sayın,  BALTACI_ILETISIM: kral61_65_@hotmail.com YIM Screenismi BALTACI_ILETISIM ´nin MSN adresi

images/avatars/avatar-1299.gif
..:::YÜKSEL_GSM:::..
..:::ÇARŞAMBALI:::..
işletim sistemim: İntel Celeron
Cep modelim: Kendime Ait Hiç Telefonum Olmadıki :)
Boxlarim.: Hangisini Sorutor :)
Hayalimdeki Tel.: yükselgsm:)
GSM Oparatörüm: Vodafone_Türkcell
Rütbesi: 49 [?]
Tecrübe Puanları: 9.173.681
Sonraki Rütbe: 10.000.000
826.319 bir sonraki Rütbeye geçebilmesi için gereken puan sayısı

KONU İÇERİSİNDE CEVAPLA DEGİŞ VELER RIN YANINA KIRIKLIKLERI BILDIR DIYE BIR BUTON YAPSAK ABİCİM O BUTONA BASTIGINDA KIRIKLIK KONUSU ACILSIN

ORYA HANGI KONUNUN LUNKI KIRIKSA YOPYALASIN ELİMİZDE VARSA UPLOAD EDELIM YOKSADA BULALIK EDELIM Smile

09-02-2010 08:35 ..:::YÜKSEL_GSM:::.. Şuan Offline Sayın, ..:::YÜKSEL_GSM:::.. E-Mail gönder Sayın, ..:::YÜKSEL_GSM:::.. Mesajlarını arat Sayın, ..:::YÜKSEL_GSM:::.. Yasaklı Listene ekle Sayın,  ..:::YÜKSEL_GSM:::..: yuksel_gsm55@gsmman.com YIM Screenismi ..:::YÜKSEL_GSM:::.. ´nin MSN adresi

images/avatars/avatar-228.jpg
mahlas
_PC_YÖNETiCi_
işletim sistemim: xp
Cep modelim: hepsi
Boxlarim.: hwk,setool,jaf,nspro ,mxkey
GSM Oparatörüm: turkcell avea
Rütbesi: 39 [?]
Tecrübe Puanları: 1.602.458
Sonraki Rütbe: 1.757.916
155.458 bir sonraki Rütbeye geçebilmesi için gereken puan sayısı
Bu Mesajı cevapla Alıntı ile Cevapla Mesajı değiştir / Sil Bu Mesajı Moderatöre bildir       Sayfanın başına git

torrent olayı mantıklı bence veya uzun süreli kayıtta tutan siteler var

ısıt salla olmadı yolla :D
09-02-2010 11:39 mahlas Şuan Offline Sayın, mahlas E-Mail gönder Sayın, mahlas Mesajlarını arat Sayın, mahlas Yasaklı Listene ekle mahlas ´nin MSN adresi

Dal şekli | Normal
Seçiniz:
Yeni Konu aç Cevap yaz
Gsmdunyasi.Com » Duyuru Ve Genel Bilgiler » Linkler » LINKLERRRRR » Forumdan verilen linkler cogu kirik

Forensoftware: Burning Board 2.3.6, entwickelt von WoltLab GmbH    Turkish Language © By LEVIS-501
Kurulum Ve Duzenleme By Cetin POLAT Template ESoES
Çetin POLAT Kimdir ?
Sitemiz Sadece Yardımlasma Amacı Ile Yayındadır Uyelerin Actıkları Ve Olusturdukları Konu Ve Mesajlar Sadece Kendilerine Aittir.

Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına Göre Illegal Konu Ve Iceriklerden Dolayısı YASAL Sorumluluk Kullanıcıya(Uye) Aittir.